Acupunctuur Gorinchem 

 de weg naar balans in lichaam en geestMijn naam is Mareille, oorspronkelijk opgeleid als administrateur. Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en te luisteren.  Jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met een chronische ziekte. Door een samenspel van zowel Westerse als Oosterse invloeden heb ik bereikt dat ik een mooie balans heb gevonden in gezondheid en plezier.
In 2011 heb ik mijn praktijk voor Traditioneel Chinese Geneeskunde geopend. Vanaf 2015 behandel ik volgens mijn passie: de Traditionele Chinese Geneeskunde met klassieke acupunctuur en Dr. Tan’s en Master Tung Balans methode.

Naast mijn praktijk ben is als docent actief bij Total Health (waar ik zelf opgeleid ben). Ik geef jaarlijks een aantal lessen in de acupunctuuropleiding en een aantal bijscholingen en nascholingen.

Jaarlijks volg ik zelf ook bijscholingen en nascholingen op het gebied van Acupunctuur en Medische- en Psychosociale Basiskennis. Mijn behandelingen als BCZ registertherapeut worden hierdoor (deels) vergoed uit je aanvullende verzekering en zelf blijf ik mij ontwikkelen. Als lid van de beroepsvereniging VBAG word de kwaliteit van mijn behandelingen en praktijk gewaarborgd.

Wil je ook lekker in je vel zitten, heb je klachten waar je vanaf wil? Samen werken we aan het bereiken van de voor jou best mogelijke balans van gezondheid en welzijn.

Afspraak maken

 

Maak direct online een afspraak met Mareille bij Podirosa Acupunctuur Gorinchem of Beusichem  of neem contact met me op:
E-mail contact

  www.acupunctuur-gorinchem.nl

 info@acupunctuur-gorinchem.nl

085 - 0026202

 

  
E-mailen
Bellen