Klassieke en Tan acupunctuur

Over mij   -   Mareille

Kracht komt niet voort uit een lichamelijk vermogen. Het komt voort uit een ontembare wil. - Mahatma Gandhi


Mijn naam is Mareille Buisman, ik woon sinds 2001 in het fraaie Beusichem. 

Al vanaf de middelbare school werk ik in de administratie, ik heb mijn Bachelor bedrijfsadministratie gehaald, maar zocht nog naar iets anders. Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en te luisteren. Na problemen met mijn eigen gezondheid ben ik me gaan verdiepen in de mens en ben ik mijn praktijk gestart.

In 2011 ben ik begonnen met VoetreflexPlus™ Therapie, vanaf 2015 is daar Klassieke en Moderne Acupunctuur bijgekomen. Jaarlijks volg ik bijscholingen en nascholingen op het gebied van de Oosterse Geneeskunde en Medische- en Psychosociale Basiskennis. Mijn behandelingen als  registertherapeut BCZ® worden hierdoor (deels) vergoed uit je aanvullende verzekering en zelf blijf ik mij ontwikkelen en ben ik op de hoogte van de nieuwste inzichten.

 

De Praktijk 

Waarom Podirosa eigenlijk Podirosa heet:

Letterlijk staat er in Galicische woorden brug (pod), gaand (iro) en gezond (sa), een brug die naar gezond leidt dus. Die brug naar de bij jouw passende gezondheid wil ik graag zijn.

Podirosa is daarnaast een verbastering van het Galicische poderosa en betekent "Krachtig". Een mooi woord dat aangeeft wat de effecten van de behandelingen zijn.

Waarom Galicisch? Galicië is een staat net boven Portugal, tegen Spanje aan.

Mijn opa (van moeders kant) was een lieve man die een paar woorden Galicisch sprak. Hij was daar apetrots op en het klonk voor mij als zangerig en hartelijk. Het is voor mij blijven hangen als een warme taal die vrolijk klinkt. Die warmte en vrolijkheid zijn ook aanwezig in mijn praktijk. 


 

contact@podirosa.nl

 

Sportveldstraat 35, 4112 KJ  Beusichem

M.H. Trompstraat 1, 3572 XS  Utrecht


06 - 24 47 09 91


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info