Klassieke en Tan acupunctuur

COVID-19Vanwege de verlenging van de lockdown zal de praktijk tot en met 9 februari (gedeeltelijk) gesloten blijven.

Mijn beroepsverenigingen spannen zich nog steeds in om het beroep acupuncturist in de Uitzonderingslijst contactberoepen te krijgen, zodat ik (en alle andere acupuncturisten) jou weer kan behandelen.

Wel kan het zijn dat een behandeling plaatsvindt na doorverwijzing van de huisarts en er dus een medische indicatie aan ten grondslag ligt. Normaal gesproken heb je geen verwijzing nodig voor acupunctuur, overleg eerst even telefonisch met mij voordat je jouw huisarts belt.

Dit alles natuurlijk met inachtneming van alle maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hoewel geen van jullie een acupunctuurbehandeling wil missen (je hebt er tenslotte niet voor niets voor gekozen), moet er gekeken te worden of jouw situatie echt geen uitstel van behandeling verdraagt.

Blijf thuis, beperk je contacten en werk thuis

Het doel van de verlengde lockdown is om zo min mogelijk contacten te hebben. Want hoe minder contacten, hoe minder besmettingen. Thuisblijven is de beste manier om contacten te beperken. Het kabinet adviseert iedereen dan ook om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Misschien zijn er mogelijkheden om tijdelijk met kruiden of acupressuurpunten te werken. Een online intake wordt door je zorgverzekering als een normaal consult gezien en (deels) vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Weten of een online intake voor jou iets is? WhatsApp mij voor een gratis kennismaking 06-24470991 dan maken we een (beeld)bel afspraak.


Stay safe! Stay healthy!

Mareille 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info